Weekend-ul acesta aduce in Bucuresti o serie de evenimente care vor satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. Capitala ne pregateste concerte, piese de teatru, targuri de job-uri, festivaluri, targuri tehnice si gastronomice, workshop-uri sau competitii de lego. 

Bucharest Art Week - 14-22 octombrie 2017 - Evenimentul anual de anvergura este dedicat artei vizuale contemporane. Ajuns la cea de-a treia editie, BAW se adreseaza atat publicului de specialitate, cat si celui larg.

Festivalul Filmului Evreiesc - 14-21 octombrie 2017 - Sinagoga Mare din Bucuresti - Festivalul de film evreiesc a ajuns la cea de-a saptea editie si propune publicului o selectie bogata de filme, majoritatea in premiera in tara noastra sau chiar in premiera mondiala.

Rom Antique Fair, Raritati si colectii vintage retro numismatica - 13-15 octombrie 2017 - Piata Montreal - In cadrul evenimentului, participantii pot interactiona cu marii colectionari de arta, antichitati si produse vintage din toata tara.

Targul Tehnic International Bucuresti (TIB) - 11-14 octombrie 2017 - Romexpo - Evenimentul este dedicat tehnologiilor si echipamentelor industriale.

Romenvirotec 2017 - 11-14 octombrie 2017 - Expozitia se adreseaza tehnologiilor si echipamentelor pentru protectia mediului; solutii pentru economisirea energiei, reducerea poluarii si de reciclare, managementul deseurilor, solutii de tratare a acestora samd.

TransLogistica - 12-14 octombrie 2017 - Romexpo - Expozitia se concentreaza pe tipuri de transport, logistica, intralogistica, solutii eco, IT samd.

Workshop for Beautiful Minds - 2-15 octombrie 2017 - Promenada Mall - Atelierele de machiaj si stil vestimentar, wellbeing, astronomie, relatii publice, bune maniere, istoria religiilor, public speaking, povestile Bucurestiului, design interior si time management sunt oferite in mod gratuit participantilor.

Toamna bucuresteana - 12-29 octombrie 2017 - Parcul National Bucuresti - Zeci de producatori te asteapta cu produse naturale, traditionale si obiecte realizate manual sau obiecte de colectie. Pofticiosii pot gusta din bucatele pregatite la fata locului.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Bucharest Film Awards - 12-14 octombrie 2017 - Peste 50 de productii independente isi intalnesc cinefilii la cea de-a doua editie a acestui eveniment. Cele trei zile de festival si cele patru spatii neconventionale te vor provoca sa explorezi si sa experimentezi forme cinematografice noi.

Zilele Uriasi de Pantelimon - 13-15 octombrie 2017 - Make a Point - Primul eveniment de community street art din Romania aduna povesti fascinante, artisti locali si internationali. Evenimentul isi propune sa ia in serios arta stradala, cultura urbana si rolul pe care acestea le pot avea in transformarea oraselor.

Weekend Fashion&Handmade - 14 octombrie - 24 decembrie 2017 - For The Love of Fashion - Bucurestenii pot vedea cele mai interesante piese vestimentare, in ton cu anotimpul si tendintele, cu bijuterii semipretioase, cu aspect vintage sau fresh, care pot fi asortate pentru a insufleti orice tinuta.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii octombrie în mai multe...
ANM: Prognoza meteo până la...

Imago Mundi - 14 octombrie 2017 - Studioul de Opera si Multimedia al UNMB - Ansamblul Imago Mundi propune o reconsiderare a muzicii traditionale romanesti, din perspectiva compozitiei contemporane.

1 Year Anniversary - Mihai Chitu - 14 octombrie 2017 - The Temple - Social Pub - Cunoscut pentru castigarea trofeului Vocea Romaniei, Mihai Chitu va sustine un recital de exceptie, care va cuceri pe loc publicul.

Speed Dating la Romana - 15 octombrie 2017 - Bistro&Bakery Ritual - In cadrul acestor intalniri, fiecare participant va avea parte de 7 minute de conversatie cu fiecare persoana.

Concert etno-jazz cu NOD - 15 octombrie 2017 - Hard Rock Cafe Bucuresti - Elementele de jazz sunt combinate cu creativitatea si aduc in prim plan un mix exploziv intre vechi si nou.

Flashuri din SENS OPUS - 13-15 octombrie 2017 - Epic Bar - Spectacolul este o adaptare dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de politistul Marian Godina si prezinta drumul catre maturitate al unui tanar din Brasov care se hotaraste sa devina politist.

Citeste si:
Fifor: Premierul Ghilotina a anuntat reintroducerea taxei auto, pe...
Fifor: Premierul Ghilotina a...

Stand up comedy cu Mincu si Maria Popovici - 14 octombrie 2017 - Mojo - La cererea publicului, castigatoarea iUmor va sustine un spectacol memorabil sambata aceasta, incepand cu ora 20:00.

Praslea cel Voinic si Merele de Aur - 14 octombrie 2017 - Teatrul Coquette - Spectacolul reprezinta o adaptare a celebrului basm cu acelasi nume. Este interactiv si se adreseaza copiilor.

Pe lacul auriu - 14 octombrie 2017 - Teatrul Bulandra. Sala Toma Caragiu - Textul piesei a stat la baza scenariului filmului cu acelasi nume, realizat in 1981. Spune o poveste care se vrea o oaza de zambete, dragoste si liniste, intr-o lume anormala care ne inconjoara.

Micul infern - 14 octombrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Comedia schiteaza iadul conjugal, institutia matrimoniala; este un spectacol care propune un elogiu al vietii de familie.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Fa tu primul pas - 14 octombrie 2017 - Teatrul de Arta Bucuresti - Comedia romantica este plina de farmec si extrem de vie si descrie intalnirea a doi oameni total diferiti.

Mostenirea - 14 octombrie 2017 - Teatrul Coquette - Olga Delia Mateescu este "mostenitoarea", o femeie misterioasa si plina de farmec, care isi indeplineste visul, acela de a trai la Paris si de a fi cetatean francez.

Angajare de clovn de Matei Visniec - 14 octombrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Spectacolul infatiseaza imposibilul, intalnirea cu iluzia absoluta si cu mirajul libertatii fara granite. Trei clovni se intalnesc in fata unui anunt de angajare.

Jurnalul lui Adam si al Evei de Mark Twain - 14 octombrie 2017 - Godot Cafe Teatru - Spectacolul descrie imaginea unui dublu jurnal in care sta scrisa o poveste tandra despre inceputuri: o femeie, un barbat, iubirea lor si traiul in comun in paradis.

Corsarul de Adolphe Charles Adam - 15 octombrie 2017 - Opera Nationala Bucuresti - Regia si coregrafia sunt realizate de Vasily Medvedev, iar scenografia de Adriana Urmuzescu. Pe scena vor urca maestri de balet solisti Florica Stanescu, Gabriel Opincaru, Oana Vuluta si Petruta Afmosnino, dar si maestri de balet ansamblu Florin Mateescu si Raluca Ciocoiu, dar si maestri balet elevi Magdalena Tomulescu si Ruxandra Cioata.

Printesa si bobul de mazare - 15 octombrie 2017 - Teatrul Coquette - Spectacolul urmareste actiunea din celebrul basm scris de H.C. Andersen si este construit intr-o nota de umor adresat copiilor.

Rossini si povestea lui Wilhelm Tell - 15 octombrie 2017 - Teatrul Odeon - Piesa va crea iluzia unei Italii de la inceput de secol XIX, unde negustorii, ofiterii, taranii, precupetele si domnisoarele de pension fredonau muzica talentatului Gioachino Rossini.

Mestesugul vietii de Hanoch Levin
- 15 octombrie 2017 - Bulandra - Una dintre cele mai apreciate piese ale marelui dramaturh israelian isi propune sa examineze viata din perspectiva unui cuplu: sperante pierdute, viata irosita, manie, violenta, regrete, dificultati de comunicare. Spectacolul contureaza un echilibru perfect intre umor si tragic si scoate la iveala latura cruda, cinica, burlesca si comica.

Shot sau Comedia relatiilor dupa autori americani contemporani - 15 octombrie 2017 - Godot Cafe Teatru - Scenele se incheaga frumos, cu schimbari de perspectiva, rasturnari de situatii si asteptari marete. Trecerea dintr-o scena in alta se face rapid.

"Ingrijitorul" de Harold Pinter - 15 octombrie 2017 - Unteatru - Radu Iacoban propune publicului o lume post-apocaliptica fascinanta, sumbra, incarcata. O "casa bantuita" inghetata in timp, populata de personaje excentrice, pline de umor, care proiecteaza cu entuziasm sperantele intr-un viitor care nu se mai arata.

Constelatii de Nick Payne - 15 octombrie 2017 - Teatrul de Arta Bucuresti - O singura relatie, posibilitati infinite si un cupli care trece dincolo de timp si spatiu pentru a explora posibilitatile infinite ale dragostei care ii leaga.

Idolul si Ion Anapoda
- 15 octombrie 2017 - TNB Sala Studio - Comedia amara descrie cautarea fericirii. Eroul piesei, un subtil rationalist isi construieste personalitatea din iubire, delicatete si incredere neclintita in valorile morale.

Comedie despre Insomnie - 15 octombrie 2017 - Teatrul Coquette - Comedia savuroasa descrie insomnia unui barbat care nu se ridica la noile standarde ale sotiei.

"Puslamaua" - 15 octombrie 2017 - Teatrul Rosu - Spectacolul aduce in fata publicului un Don Juan trecut de prima tinerete, care inca reuseste sa faca slalom printre patru femei, care il adora.

ActOrchestra - 15 octombrie - Sala Mica TNB - O poveste plina de umor, cu trei personaje pornite pe imprevizibilul drum al suprematiei pe scena. Concertul este transformat intr-o piesa de teatru pentru ca luptele din culise sunt mai spectaculoase decat ce se intampla in scena. Instrumentele o iau razna si artistii devin o prelungire a sunetelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.