Simona Halep a declarat, duminica, dupa ce a pierdut finala China Open, ca adversara ei, Caroline Garcia, a fost mai buna si a meritat sa castige.

"Consider ca ea a castigat meciul, nu l-am pierdut eu. Nu am putut fi la un nivel de suta la suta dupa ziua de ieri. A fost greu, m-am simtit obosita un pic. M-au durut un pic picioarele. Dar cred ca am luptat pana la final si sunt bucuroasa de lucrul acesta. Ea a jucat un tenis extraordinar, sa castigi doua turnee la rand este mare lucru. A meritat sa castige azi, a fost mai buna", a declarat Halep, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a pierdut, duminica, finala China Open, fiind invinsa, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), de jucatoarea franceza Caroline Garcia, locul 15 WTA. In ciuda acestui esec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca ocupanta a locului I mondial.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.