Violeta Varga, iubita fratelui prefectului de Arad, numita recent in functia de inspector scolar pe "educatie permanenta" Arad, raspunde acuzatiilor. 

Violeta Varga (41 de ani) a acordat un interviu pentru Pressone.ro, dupa ce si-a inchis contul de Facebook. Inspectorul puncteaza faptul ca imaginea ei o priveste si afirma ca se simte hartuita.

"Este viata mea privata, este viata mea privata (usor iritata). Nu sunt trucata, poate sa vina oricine sa vada cum arat. (...). Probabil am pus culoare sau, ma rog, ca fiecare femeie.... Sunt om si am dreptul la viata. Vreau sa raman in anonimat. Nu am facut nimic rau"
, a declarat Violeta Varga pentru Pressone.ro, precizand ca a facut pozele care au aparut in presa inainte sa fie numita inspector scolar.

Intrebata de ce CV-ul sau nu este public si ce studii o recomanda pentru aceasta functie, Varga a punctat: "CV-ul l-am trimis la minister. Deci, cariera mea didactica este urmatoarea: sunt invatator la baza, din 1997. Din 2006 sunt titular la Centrul pentru Educatie incluziva, iar in urma cu doi ani am fost numita director adjunct la Educatie incluziva Arad. Da, o sa pun CV-ul meu, o sa pun CV-ul meu. Nu l-am facut public pentru ca eu nu sunt o persoana publica. Eu sunt un biet om care traiesc din munca de profesor (izbucneste in plans). Și pur si simplu sunt hartuita.

(...) Am studii de specialitate. Am terminat Colegiul Universitar Pedagogic, am terminat Facultatea de Psihopedagogie Speciala, am master in Educatie incluziva si Pedagogie integrata. Am participat in proiecte internationale in Finlanda, 2009, am participat in proiect international Portugalia, 2015. Si am realizat la nivel de scoala o gramada de proiecte. Atat pot sa va spun, si ca ma simt efectiv hartuita. Asa ma simt".

Violeta Varga spune ca traieste din salariul de dascal, meserie pe care o are de la varsta de 20 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.