Politistii au stabilit ca baiatul de trei ani din localitatea Baneasa a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz, si nu pentru ca a cazut din caruta, asa cum familia acestuia comunicase initial autoritatilor. Masina care l-a lovit pe copil era condusa de un adolescent de 17 ani care a fugit de la locul accidentului. El a fost identificat ulterior si este acum cercetat pentru ucidere din culpa.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost solicitate, sambata la pranz, sa intervina in localitatea Baneasa, in cazul unui baietel de trei ani, familia acestuia povestindu-le cadrelor medicale si politistilor ca acesta a cazut din caruta si s-a lovit la cap.

El a suferit un traumatism cranian si a intrat in stop cardio-respirator, fiind dus la Centrul de Primire Urgente din Baneasa, unde au fost facute manevre de resuscitare, in cele din urma fiind confirmat decesul.

Politisti au continuat investigatiile si au stabilit ca varianta parintilor nu se confirma. Anchetatorii au aflat ca baiatul se se juca in fata curtii, unde se afla si o caruta, el fiind lovit de un microbuz condus de un tanar de 17 ani. Acesta a fugit de la locul faptei, fiind identificat ulterior de politisti.

El este cercetat pentru ucidere din culpa. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cum a intrat adolescentul in posesia microbuzului, care nu avea pasageri. Ancheta in acest caz este condusa de Parchetul Tribunalului Constanta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.