O fetita de un an si noua luni din Galati a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de catre concubinul mamei sale, fara ca aceasta sa o apere. Politistii au stabilit ca cei doi adulti au agresat frecvent copilul, provocandu-i leziuni in zone esentiale ale corpului si au dispus retinerea lor.

Politistii din Galati au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Micro 19, o minora, de un an si noua luni, este agresata, in mod repetat, de mama ei, o femeie de 23 ani si concubinul ei, de 48 ani.

Astfel, politistii au stabilit ca, miercuri, in timp ce se afla la domiciliu, desi a vazut ca fetita este lovita de concubinul sau, femeia nu a intervenit in apararea acesteia, permitand sa fie agresata in continuare.

Fetita a fost transportata de urgenta la Spitalul pentru Copii ”Sfantul Ioan” din Galati, pentru acordarea de ingrijiri medicale, fiind dispusa, in acelasi timp, examinarea medico-legala a acestuia.

Intrucat loviturile aplicate i-au provocat copilei leziuni in zone vitale ale corpului, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la omor si rele tratamente aplicate minorului.

In urma cercetarilor efectuate de politistii a rezultat ca, incepand cu sfarsitul lunii mai 2017, fetita a fost lovita frecvent de mama ei si concubinul acesteia.

Cei doi au fost retinuti pe baza de ordonanta, urmand sa fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Sursa: News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.