Un barbat in varsta de 28 de ani a murit, iar un tanar de 24 de ani este in coma, dupa ce au intrat cu motocicleta intr-o masina, care nu le-a acordat prioritate. Accidentul a avut loc in fata Spitalului din Vaslui. 

Accidentul s-a petrecut inainte de miezul noptii, in fata Spitalului Judetean de Urgenta din Vaslui. Pe motocicleta se aflau doi tineri, unul de 24, iar celalalt de 28 de ani.

Soferul autoturismului de pe celalalt sens a incercat sa intre in curtea spitalului si le-a taiat calea. Motocicleta a intrat in plin in masina, iar cei doi tineri au fost aruncati pe asfalt. Medicii Spitalului din Vaslui i-au resuscitat chiar in strada.

“Am luat tot ce am putut in fuga si am iesit in strada. Am gasit doi pacienti, unul comatos si unul in stop. Din pacate, dupa o ora de manevre de resuscitare, nu am reusit sa pornim inima. Cel de-al doilea pacient, pana acum stim doar de o fractura de femur, o dilacerare hepatica, pleuromediastern”, a declarat Gabriel Olaru, medic UPU Vaslui, potrivit Stirileprotv.ro.

Soferul autoturismului nu a fost ranit. Medicul UPU Vaslui a adaugat ca barbatul nu are leziuni, dar este in stare de soc. In prezent, este cercetat penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.