Un om de afaceri britanic a adormit in avion si s-a trezit la o distanta de 8.500 de km fata de locul in care trebuia sa ajunga. Tanarul in varsta de 29 de ani trebuia sa ajunga din Koln, Germania, inapoi acasa, in Essex, dar a urcat intr-un avion cu destinatia Las Vegas. Samuel Jankovsky sustine ca biletul i-a fost verificat de trei ori, dar nimeni nu si-a dat seama ca omul de afaceri trebuia sa ajunga pe aeroportul Stansted din Londra si nu in Las Vegas. 

Omul de afaceri britanic a adormit la scurt timp dupa decolare si s-a trezit o ora mai tarziu, cand avea sa isi dea seama ca avionul in care se urcase mergea in directia gresita. Dupa ce a verificat pe telefon, a descoperit ca aeronava trecuse deja pe deasupra Marii Britanii.

Tanarul i-a trimis sotiei un mesaj in care a anuntat-o ca zboara in directia gresita. Barbatul a ajuns pe aeroportul din Las Vegas, unde a fost preluat de autoritatile americane, pentru ca nu avea viza. Compania Eurowings i-a interzis sa mai zboare cu avioanele lor. Omul de afaceri a reusit sa se intoarca in Koln, de unde a mers spre Stuttgart, pentru a lua o alta cursa catre casa.

„Cand am urcat in avion mi s-a parut ca este cam mare pentru o cursa atat de scurta, dar nu mi-am facut prea multe griji. Mi-am pus castile si am adormit. Cand m-am trezit, am vazut ca trecusem deja de Regatul Unit. Am intrebat pasagerul de langa mine ce se intampla si mi-a spus ca zburam spre Vegas. Nici macar nu stiam ca Eurowings are curse spre Las Vegas”, a declarat tanarul, potrivit digi24.ro.

„Am fost tratat ca un infractor cand am ajuns in SUA, pentru ca nu aveam o viza. Un angajat din aeroport mi-a spus ca am o ora sa iau un zbor inapoi spre Koln. Daca ratam zborul, m-ar fi retinut pana joi. Insotitorii de zbor la intoarcere m-au tratat ca pe un criminal in serie, desi nici eu nu voiam sa fiu in acel avion. Au crezut ca m-am furisat in avion, ca sa prind un zbor ieftin spre Las Vegas. Toata aventura m-a costat 878,66 euro”, a mai spus Jankovsky, care ii invinuieste pe reprezentantii companiei aeriene ca nu au sesizat faptul ca el avea alt bilet, desi l-au verificat de trei ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.