Un politist imbracat in uniforma a fost filmat in timp ce isi agresa sotia, in curtea serviciului judetean de ambulanta. Inspectoratul de Politie Satu Mare a inceput o ancheta interna. 

Cei doi tineri s-au casatorit in luna iunie a acestui an. Din primele verificari, rezulta ca politistul se afla in afara orelor de program si, cu toate acestea, purta uniforma in momentul comiterii faptei.

"Ca urmare a informatiilor si imaginilor aparute in spatiul public, potrivit carora un politist are un comportament agresiv fata de o angajata a Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare, conducerea Inspectoratului Judetean de Politie a dispus verificari interne pentru clarificarea imprejurarilor in care a survenit incidentul, urmand ca la finalul acestora, in functie de rezultat, sa fie luate masuri legale. Statutul profesiei de politist impune probitate morala, dar si o conduita corespunzatoare, atat in timpul exercitarii atributiilor de serviciu, cat si in afara acestora", se arata intr-un comunicat al Politiei Satu Mare, potrivit digi24.ro.

Superiorii politistului vor decide ce masuri vor lua impotriva barbatului.

Potrivit presei locale, o ancheta se desfasoara si in cadrul Ambulantei Satu Mare, unde este angajata sotia politistului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.