Un politist din Caransebes a depus plangere pentru ultraj, dupa ce a fost filmat si pus pe Facebook de catre un sofer pe care l-a oprit in trafic. Postarea a fost distribuita de mai multe persoane, iar omul legii a fost amenintat si jignit, in comentarii.

Soferul, pe nume Alex Bur, a postat pe pagina personala de Facebook doua filmulete, din doua zile diferite, in care a fost oprit in trafic de agentul Ionut Ghitan. La a doua oprire, barbatul a ramas fara permis.

Postarile lui au strans multe comentarii cu jigniri la adresa politistului, unii dintre utilizatorii retelei sociale trecand chiar si la amenintari, noteaza adevarul.ro. Nici soferul nu s-a ferit sa il denigreze pe politist.

“Doua smechere doar in albastru, in rest se plimba in rable fara clima si se imput cand transpire. Le inteleg invidia si frustrarea, dar nici chiar asa. Acest individ frustrat are ciuda pe mine si din cauza ca nu l-am servit cu piese pe gratis cum avea pretentia (din parcul meu de dezmembrari)... Dati share sa vada lumea cum incercau sa ma imbratiseze de la genunchi aceste <baiete>”, este cometariul scris de sofer pe Facebook, dupa ce politistul l-a oprit pentru prima data in trafic.

Dupa patru zile, omul a fost oprit din nou de politisti si posteaza cel de-al doilea clip pe Facebook. "Acelasi care nu poarta basca in cap si in continuare face abuz in serviciu de ciuda si invidie... nu se considera capabil sa isi rezolve personal frustrarea si invidia ce mi-o poarta, doar cand poarta... urmariti cat de mult isi doreste sa ma imbratiseze de la genunchi... Ma ameninta ca are relatii, dar el uita ca in afara serviciului este un moale la sezut. Dati share sa vada lumea acest specipen ce a evadat de la Manastire.”

Politistul Ionut Ghitan a depus o plangere pentru ultraj, deoarece considera comentariile de la postarea soferului drept jignitoare si amenintatoare.

"Politistul a depus plangere pentru ultraj, s-a intocmit un dosar penal, care a fost preluat de un procuror, care va face cercetarile in cauza. Se fac cercetari pentru infractiunea de ultraj si ulterior vor fi cercetate si persoanele daca se fac vinovate de aceasta infractiune”, a declarat Cecilia Danet, purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin.

Citeste si:
Cu ce te poți deplasa eficient într-un oraș aglomerat: Top 5...
Cu ce te poți deplasa...

Potrivit informatiilor furnizate de politistul Ionut Ghitan, acesta a aflat despre filmulete de la cunoscuti si de la familie. “Nu sunt un fan al retelelor de socializare si nu am fost interesat de postarile dumnealui, pana nu au inceput sa-mi creeze aceasta stare de disconfort mie si familiei. Mai ales ca au degenerat catre amenintari si catre lucruri de alta natura. Au insistat si colegii si m-au anuntat, sa vad ce postari pune si ce comentarii face. Inclusiv sotia mea si in sanul familiei mele s-a starnit o stare de panica si atunci normal ca a trebuit sa fac aceste demersuri de a depune o plangere, atat impotriva lui, cat si a celor care au lasat comentarii”, a declarat politistul, potrivit sursei citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.