Un pitestean in varsta de 46 de ani si-a petrecut noaptea in arest dupa ce ar fi pipait o fetita, in varsta de 10 ani, in piscina unui strand din oras. 

Fetita de 10 ani, lasata de parinti in grija unei cunostinte, se afla in piscina impreuna cu o prietena cand, potrivit celor marturisite de minora, barbatul in varsta de 46 de ani, Nicusor Iordache, s-a oferit sa o invete sa inoate.

Pe durata "lectiilor", barbatul ar fi inceput sa o atinga in zonele intime. Minora a anuntat persoana in grija careia se afla, care a anuntat imediat parintii si Politia.

„Barbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Pitesti, unde s-au efectuat cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de agresiune sexuala. In urma administrarii probatoriului, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore si a fost introdus in arestul IPJ Arges. Astazi, urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, cu propunere de arestare preventiva"
, a declarat inspectorul principal Madalin Zamfir, purtator de cuvant al Inspectortului de Politie Judetean Arges, potrivit adevarul.ro.

In cazul in care acuzatia de agresiune sexuala va fi confirmata, barbatul risca intre 3 si 10 ani de puscarie.

Potrivit informatiilor furnizate de politisti, el a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se ca avea o concentratie de alcool de 0,43mg/l in aerul expirat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.