Doi politisti din Ilfov au fost raniti de un barbat, care era acuzat de fiica sa vitrega, in varsta de 15 ani, de tentativa de viol. Suspectul principal al cazului investigat de cei doi a reusit sa fuga si este cautat de politisti. 

Incidentul s-a petrecut duminica noaptea, in jurul orei 2:00, in localitatea Ciorogarla din judetul Ilfov. O tanara, in varsta de 15 ani a sunat la 112 si a cerut ajutor Politiei dupa ce tatal sau vitreg ar fi incercat sa o violeze, noteaza mediafax.ro.

Un echipaj s-a deplasat la adresa, iar in momentul in care i s-a cerut sa se legitimeze, tatal vitreg al tinerei a devenit agresiv si a refuzat sa ii insoteasca pe politisti la sectie, pentru a lamuri acuzatia de tentativa de viol.

Barbatul a refuzat sa se supuna ordinelor, iar politistii au incercat sa il imobilizeze. In acest timp, individul s-a opus, a spart un pahar si l-a taiat pe unul dintre politisti la mana, iar pe celalalt l-a muscat, reusind astfel sa fuga.

Politia il cauta pe agresor, iar procurorii au demarat o ancheta privind comiterea faptelor de ultraj si tentativa de viol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.