Actorul Ioan Dichiseanu a lovit cu masina, duminica, trei persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din Eforie Sud, acestea suferind traumatisme usoare, iar politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Potrivit anchetatorilor, Ion Dichiseanu conducea duminica un autoturism Mercedes pe DN 39, iar la un moment dat, in Eforie Sud, la o trecere pentru pietoni, a lovit trei persoane care traversau strada din partea stanga a soferului.

La fata locului au mers cadre medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta, care au acordat ingrijiri medicale persoanelor lovite. Medicii au stabilit ca acestea au suferit traumatisme usoare, in urma impactului.

Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.