Un tanar in varsta de 27 de ani se afa la volanul unei masini de lux, cand a fost prins de radar in Buzau. Conducea cu 204 km/h si a ramas fara permis, primind o amenda contraventionala. 

In timpul unei actiuni ce avea ca scop sanctionarea si descurajarea soferilor care conduc cu viteza pe drumurile nationale, aparatele de radar au surprins un tanar din Ramnicu Sarat, care conducea cu 204 km/h, potrivit stirileprotv.ro. Tanarul a fost amendat si a ramas fara permis de conducere.

Aceeasi actiune a dus la inregistrarea a peste 240 de autovehicule care au depasit viteza legala, in 18 dintre cazuri impunandu-se retinerea permisului de conducere.

In ultimele 24 de ore, politistii din Buzau au intocmit patru dosare penale, dupa ce au depistat conducatori auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau care au condus fara permis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.