Potrivit informatiilor oferite de medicul legist, Denisa Raducu, cantareata care a decedat duminica dimineata, la 27 de ani, ajunsese de nerecunoscut din cauza bolii de care suferea.

”Nu existau sanse pentru boala ei. Dimineata au dus-o la autopsie foarte devreme. Decesul a fost consemnat pe hartie la ora 04:00. Imi spunea legistul ca in viata lui nu a autopsiat pe cineva intr-o stare mai decazuta decat Denisa. Ea ajunsese sa aiba 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pasta”, a declarat jurnalista Mara Banica, potrivit libertatea.ro.

Denisa Raducu a aflat, in urma cu circa patru luni, ca sufera de cancer hepatic. Cantareata si-a petrecut ultimele luni in spitale si a incercat mai multe tratamente, conventionale si naturiste, dar, din pacate, boala a avansat. Tanara de 27 de ani a incetat din viata duminica, 23 iulie, la ora 4 dimineata.

Citeste si: Cantareata Denisa Raducu a murit


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.