Traficul rutier este blocat pe autostrada A3, Bucuresti - Ploiesti, la ora transmiterii acestei stiri, dupa ce o autocisterna incarcata cu motorina si benzina s-a rasturnat pe sensul de mers catre Bucuresti, iar din autovehicul se scurge combustibil. La fata locului se afla echipaje ale ISU si politisti. In urma accidentului, nu s-au inregistrat victime.

Potrivit Politiei Romane, sambata, in jurul orei 11.00, traficul rutier a fost oprit pe autostrada A3, Bucuresti - Ploiesti, la kilometrul 51+800, pe sensul catre Bucuresti, dupa ce soferul unei autocisterne incacate cu benzina si motorina a pierdut controlul directiei, iar autovehiculul de mare tonaj s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Din primele informatii a reiesit ca in urma accidentului nu s-au inregistrat victime.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului s-au deplasat lucratori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si politisti care au luat masuri de asigurare a zonei unde a avut loc accidentul.

Cisterna este incarcata cu combustibil, la ora actuala traficul rutier fiind inchis pe autostrada A3.

Politistii rutieri roaga conducatorii auto sa respecte indicatiile politistilor aflati la fata locului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.