Actorul Tom Hanks le-a facut cadou jurnalistilor acreditati la Casa Alba un espressor, pe care l-a trimis joi, informeaza CNN.

Este pentru a treia oara in 13 ani cand actorul trimite un astfel de cadou, alaturi de o scrisoare prin care incurajeaza jurnalistii sa isi duca mai departe munca.

”Continuati lupta pentru adevar, dreptate si directia Americii”, este scris in biletul pe care Hanks l-a trimis impreuna cu aparatul prin posta. ”Mai ales pentru partea cu adevarul”, a adaugat el.

Primul espressor a fost trimis de Hanks in 2004, cand a vizitat Casa Alba impreuna cu familia sa. Se pare ca actorul a fost surprins sa gaseasca jurnalistii, in zona dedicata presei, fara a avea o ceasca de cafea. In 2010, el a facut un alt cadou, dupa ce a vizitat Casa Alba impreuna cu regizorul Steven Spielberg. El a revenit in zona destinata presei, pentru a verifica aparatul pentru cafea, si le-a spus jurnalistilor ca nu il folosesc corect.

”Stiti, trebuie sa il curatati dupa fiecare folosire. Trebuie sa-l stergeti”, a glumit Hanks.

Tom Hanks, nascut pe 9 iulie 1956, este actor, regizor si producator american de film, care a castigat de doua ori premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor principal”, cu rolurile interpretate in filmele ”Philadelphia” si ”Forrest Gump”. Starul american a primit alte trei nominalizari la Oscar pentru prestatiile sale din filmele ”Vreau sa fiu mare/ Big”, ”Salvati soldatul Ryan” si ”Naufragiatul”. In palmaresul sau se mai afla patru Globuri de Aur si un Urs de Argint, castigat la Festivalul de Film de la Berlin in 1994, pentru ”Philadelphia”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.