Marian Godina a raspuns, printr-o postare pe pagina de Facebook, celor care sunt de parere ca nu ar trebui sa sustina protestele impotriva Guvernului.

"Observ ca inca apar comentarii in care se spune ca nu am voie sa fiu revoltat daca sunt politist si ca incalc unele legi, legi pe care eu le cunosc mult mai bine decat cei care comenteaza. Desi am mai explicat asta o data, am sa repet ca eu, ca politist, nu am voie sa exprim public opinii sau preferinte politice sau sa fac propaganda IN FAVOAREA VREUNUI PARTID. Asa ca, atata timp cat nu am scris vreodata ca imi place partidul x sau ca imi displace partidul y, nu am indemnat vreodata sa voteze lumea cu vreun partid, nici macar nu am dat de inteles subtil ca simpatizez vreun partid, va rog sa incetati cu astfel de comentarii. In schimb, am dreptul la libera exprimare, consfintit prin Constitutie. Am dreptul sa fiu revoltat si chiar sunt(...)", a scris Marian Godina pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.