Unul dintre agentii de paza de la clubul Bamboo considera ca incendiul de sambata dimineata a fost pus. El a declarat ca focul a izbucnit din zona barului. Pe de alta parte, el a confirmat ca in club se fuma.
Eugen Barbu, unul dintre boduguarzii clubului Bamboo, a fost audiat, duminica, in cadrul anchetei vizand incendiul in urma caruia clubul Bamboo s-a facut scrum. La plecare, el a facut cateva declaratii jurnalistilor si a marturisit ca, in opinia sa, focul a fost pus de cineva.

"Parerea mea, eu zic ca a fost pus. (n.r a izbucnit) in barul din partea din fata, de la intrare, spun ei. Eu am avut alta sarcina. Am fost undeva la office si in momentul in care colegii au dat prin statie de incendiu, oamenii au inceput sa iasa", a spus barbatul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.