In spatele materialului video in care un barbat apare lovind un cangur se afla o poveste de-a dreptul emotionanta.

Videoclipul, inregistrat de un grup de vanatori in iunie 2016 intr-o zona rurala din Condobolin, a devenit viral.

Astfel, incidentul s-a petrecut in timpul unei expeditii organizata pentru Kailem Barwick, un baiat in varsta de 19 ani, bolnav de cancer in faza terminala. Expeditia a fost organizata pentru ca baiatul iubea vanatoare si isi dorea sa prinda un mistret de o tona.

"Acest DVD a fost realizat pentru un baiat bolnav care recent a decedat. Incidentul cu cangurul este o amintire care ne-a starnit hohote de ras", a declarat Matthew Amor, un membru din grupul de vanatoare, citat de Mirror.

Greig Tonkins, un ingrijitor de la o gradina zoologica este persoana care apare lovind cangurul din pricina faptului ca dorea sa salveze un caine, scrie descopera.ro.

La finalul acestei expeditii, Kailem a declarat: "Vreau sa-mi exprim recunostinta pentru strainii care m-au ajutat sa-mi indeplinesc visul de a prinde un mistret de o tona cu ajutorul cainilor mei''.

Din pacate tanarul a pierdut lupta cu viata pe 2 decembrie 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.