Un vombat in varsta de doar opt luni a devenit foarte atasat de ingrijitorul sau. Asadar, daca pana acum credeai ca numai cainele ar putea fi cel mai bun prieten al omului, animalutul din Australia dovedeste contrariul.

Animalutul este cunoscut sub numele de George, iar povestea sa este de-a dreptul impresionanta, potrivit descopera.ro.

La doar patru luni, pe cand inca se afla in marsupiul mamei, cei doi au fost loviti de o masina. In urma teribilului accident, mama sa a murit, iar o femeie care s-a oprit a constat cu uimire ca George era viu in marsupiul mamei.

Tim Faulkner, managerul Australian Reptile Park, o gradina zoologica din Noul Wales de Sud, Australia, a reusit sa salveze puiul si l-a adus in parc, unde l-a hranit cu biberonul si l-a alintat in nenumarate randuri, noteaza National Geographic.

"George trebuie hranit cu biberonul o data la patru, cinci ore. De aceea, el trebuie sa mearga acasa cu ingrijitorul sau in fiecare noapte, care are grija de el ca de propriul copil. George doarme intr-un marsupiu confectionat''
, a declarat Amanda Woodbine, coordonatorul parcului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.