Iata cazul incredibil al unui barbat care a cazut intr-un izvor termal si a murit pe loc.

Avand in vedere ca in subteranul Parcului national Yellowstone se afla cel mai mare zacamant de magma, sursa care determina ca apa sa fie uneori foarte fierbinte si acida, nu este indicat a se intra in aceste ape.

In iunie, insa, un barbat in varsta de 23 de ani a cazut intr-un astfel de izvor termal, pierzandu-si viata pe loc. Se pare ca acesta cauta un loc potrivit pentru a face baie, insa atunci cand a dorit sa incerce temperatura apei a alunecat in apa fierbinte, noteaza iflscience.com.

Autoritatile s-au deplasat la fata locului, iar victima nu a putut fi trasa pe uscat in aceeasi zi, din pricina unei furtuni care nu le-a permis oficialilor sa-si duca misiunea la bun sfarsit.

Incercarile au continuat, insa, a doua zi, cand s-a constatat ca, de fapt, corpul nu mai exista, scrie descopera.ro.

Seful padurar adjunct a specificat ca in aceea zi, izvorul era foarte fierbinte si acid: "Cu alte cuvinte, corpul s-a dizolvat''.

Nici nu este de mirare, avand in vedere ca temperatura izvoarelor termale si gheizerelor din Yellowstone poate ajunge si la 93 de grade Celsius numai la suprafata apei. In adancime poate fi mai fierbinte chiar decat atat.

Sursa foto: pixabay.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.