O femeie din Statele Unite a reusit sa depaseasca o trauma puternica cu ajutorul unui... ratoi. Ea este acum nedespartita de prietenul ei inaripat, iar relatia lor s-a viralizat pe retelele de socializare.

Totul a inceput dupa un accident de circulatie prin care Carla Fiztgerald a trecut in urma cu cateva luni. Din cauza socului, ea s-a izolat in casa si a fost diagnosticata cu sindrom post traumatic, astfel ca medicul a sfatuit-o sa-si ia un animal de companie, pentru a trece mai usor peste momentele grele.

Zis si facut. Carla nu a optat insa pentru un o pisica sau pentru un caine, asa cum se asteptau cei mai multi, ci pentru... un ratoi. Ea a gasit pasarea la un targ agrico, pe cand era pui si a decis sa o ia acasa. De atunci, cei doi sunt nedespartiti.

Atat de atasata este femeia de prietenul ei necuvantator, incat il ia cu ea peste tot, chiar si in avion sau in magazine. Pasarea, "botezata" Daniel, are si echipament adecvat atunci cand iese in lume: incaltari care sa ii protejeze labele de pardoselile periculoase si un soi de scutec, de care este agatata o lesa, scrie stirileprotv.ro.

"Daca nu ar fi Daniel, as sta inchisa in casa pentru tot restul vietii. Nu pot sa ies din casa fara el", a spus stapana ratoiului, in cadrul unui interviu. Desi prietenia dintre Carla si Daniel este destul de neobisnuita, lumea s-a obisnuit cu ratoiul, mai ales ca acesta este foarte prietenos cu strainii si se lasa mangaiat si rasfatat de oricine.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.