Anna Ozhigova s-a aruncat de la etajul superior al unei cladiri impreuna cu copilul sau de doar 8 ani, dupa ce sotul sa i-a spus in repetate randuri ca are nasul ca al unui porc.

Tanara mama suferise o operatie estetica de curand si a intrat in depresie, dupa ce o greseala minora i-a facut narile mai mari decat trebuia.

Aceasta le-a povestit prietenelor sale ca sotul ei o tachineaza de fiecare data cand sunt impreuna acasa. Anna zicea ca s-a saturat de faptul ca sotul ei imita sunete de porcine in cele mai nepotrivite momente.

Tanara a cazut in depresie dupa ce operatia estetica nu a fost reusita pe care si-o dorea, mai ales ca sotul ei nu a venit deloc in sprijnul sau moral.

Apropiatii celor doi spun ca operatia a fost declansatorul esecului in relatia lor. Cei doi soti s-au separat, iar tanara a cedat presiunilor sociale si depresiei si si-a luat viata impreuna cu fiul sau Gleb, aruncandu-se in gol din apartamentul parintilor.

Corpul baietelului a fost gasit langa cel al mamei la o distanta mica, conform Komsomolskaya Pravda.

Intr-o alta discutie cu o prietena aceasta ii marturisise ca doctorul o convinsese de faptul ca nasul nu i se potriveste. "Sunt usoara de convins, iar el a reusit sa faca asta", ii marturisea mama lui Gleb unei prietene.

Doctorul i-a promis ca poate rezolva situatia, insa ea nu a fost convinsa. Tanara se plangea de faptul ca nu poate zambi normal si ca sotul ei continua sa scoata sunete ciudata de fiecare data cand o vede.

Apropiatii celor doi spun ca femeia se temea de faptul ca sotul ei i-ar putea lua copilul in urma divortului, intrucat el este un om de afaceri de succes. O apropiata a familiei a marturisit presei ca aceasta avea nevoie de ajutor specializat si sprijin emotional, intrucat a mai incercat o data sa se sinucida.

Autoritatile spun ca investigatia continua pentru a stabili toate datele intamplarii nefericite.

Citeste si:
Mădălina Manole, artista care s-a sinucis chiar de ziua ei! „Fata...
Mădălina Manole, artista care...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.