O tanara in varsta de 13 ani din India s-a stins din viata, dupa ce a tinut post 10 saptamani, intr-o incercare de a aduce noroc asupra familiei ei, potrivit Independent.

Dupa ce un preot i-a comunicat familiei adolescentei ca prin intermediul postului ar putea aduce noroc in familie, Aradhana Samdariya a consumat, timp de 68 de zile numai apa.

In cele din urma organismul sau nu a mai rezistat, adolescenta fiind transportata de urgenta la spital, unde medicii au observat probleme grave la nivel de intestine si rinichi, potrivit antena3.ro.

A incetat din viata doua zile mai tarziu, in urma unui infarct, scrie jurnalul.ro.

Autoritatile incearca sa afle daca fata din Hyderabad, a fost fortata sa posteasca, informeaza BBC. Tatal fetei a declarat ca postul tinut de Aradhana a fost voluntar, incercand chiar sa o opreasca, dupa 51 de zile, dar aceasta a insistat sa continue postul.

Postul prelungit este popular in jainism, o religie minoritara in India si una dintre cele mai vechi din lume, noteaza ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.