Cea mai batrana pisica din lume a implinit, recent, venerabila varsta de 31 de ani, echivalentul a 141 de ani omenesti.

Felina, pe nume Nutmeg (n.r Nucsoara), a fost gasita in urma cu 26 de ani de catre actualii ei stapani, in curtea casei. Avea, pe atunci, un abces in gat, iar sotii Liz si Ian Finlay au dus-o la un veterinar pentru a o trata. Aici, acestia au aflat ca pisica avea cinci ani, ceea ce inseamna ca anul acesta Nutmeg a implinit venerabila varsta de 31 de ani.

Din pacate insa, stapanii ei nu o pot inscrie in Cartea Recordurilor, deoarece nu detin niciun document prin care sa demonstreze varsta pisicii.

Anul trecut, Nutmeg a facut un accident vascular cerebral si a fost la un pas de moarte dar, spre surprinderea tuturor, s-a vindecat. "Nu ea este pisica noastra, ci noi suntem oamenii ei, iar ea nu ne lasa sa uitam asta niciodata. Poate ca acesta este secretul ei vietii ei lungi si fericite", a declarat stapana felinei, potrivit boredpanda.com.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.