Wang Sicong, fiul unui miliardar chinez, i-a cumparat catelusei sale Coco, un exemplar din rasa malamut de Alaska, opt telefoane iPhone 7s, cel mai recent model lansat de compania Apple, informeaza cnn.com.

Fanii Apple au stat la cozi uriase in intreaga China, saptamana trecuta, pentru a putea sa cumpere cel mai recent model de iPhone, in timp ce alti cumparatori chinezi au incercat sa introduca fraudulos in China continentala telefoane achizitionate din Hong Kong.

Insa exista cel putin un utilizator de iPhone care nu a avut absolut niciun motiv de ingrijorare: catelusa Coco, o femela de malamut de Alaska.

Stapanul lui Coco, Wang Sicong, fiul miliardarului chinez Wang Jianlin, a carui avere este estimata la 30 de miliarde de dolari, i-a cumparat lui Coco un numar de opt telefoane iPhone 7 s in ziua lansarii oficiale a acestui model pe piata chineza, potrivit unor fotografii publicate pe contul pe care catelusa il detine pe reteaua de socializare Weibo - echivalentul platformei Twitter in China, potrivit News.ro.

”Nu inteleg toate acele mesaje prin care oamenii se lauda pe retelele de socializare. Care este scopul vostru? Nu ma provocati!”, se afirma in mesajul care insoteste fotografiile.

In China, un iPhone 6 costa 6.988 de yuani (1.047 dolari), iar cel mai mare model dintre telefoanele Apple, iPhone 7 Plus, costa 7.988 de yuani (1.197 dolari).

Nu este pentru prima data cand Wang Sicong o rasfata de catelusa Coco in acest fel.

In 2015, el a generat un val de indignare in China, dupa ce a publicat pe retelele de socializare fotografii in care Coco poarta doua ceasuri Apple cu bratari scumpe, in valoare de 37.000 de dolari.

Malamutul de Alaska este una din rasele canine cele mai vechi si mai pure din punct de vedere genetic pe linia descendentei din lupul ancestral. Analizele ADN au dovedit ca acesti caini au fost domesticiti in urma cu aproximativ 4.500 de ani.

Wang Sicong face parte din ”fu'erdai”, un termen care desemneaza tinerii din a doua generatie de imbogatiti ai Chinei - fiii si fiicele unor magnati care se lauda cu stilul lor de viata decadent.

Citeste si:
Apple a lansat IOS 16.3. Noile funcții disponibile pentru...
Apple a lansat IOS 16.3....

Poreclit ”sotul natiunii” pentru statutul lui neoficial de ”cel mai dorit burlac al Chinei”, Wang Sicong a fost de mai multe ori criticat in mass-media pentru felul excesiv in care se lauda cu bogatia lui.

Anul trecut, agentia de presa oficiala Xinhua a publicat un articol extrem de critic la adresa lui Wang, pe care l-a acuzat ca ”pateaza puritatea poporului chinez” si i-a avertizat pe tinerii chinezi, cerandu-le sa nu copieze ”vedetele arogante si grosolane”.

Acel articol a fost publicat dupa ce Wang a facut furori in presa centrala chineza, spunand ca singurul lucru care il intereseaza atunci cand isi cauta o iubita potentiala este marimea sanilor acesteia. Agentia Xinhua l-a acuzat pe Wang de faptul ca are ”o arongata de tipul Berlusconi”.

Criticile generate de acel scandal din presa au devenit atat de puternice, incat tatal lui Wang a aparut pe postul national de televiziune pentru a vorbi despre aceste controverse si a dat vina pe ”scolarizarea occidentala” a fiului sau.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.