Un tanar a murit dupa ce prietena sa l-a muscat de gat, lucru care a cauzat un cheag de sange care a urcat spre creier.

Tanarul de 17 ani din Mexico City era perfect sanatos, insa a ajuns la spital cu atac cerebral. Doctorii nu au mai avut cum sa-l salveze, intrucat cheagul de sange i-a blocat circulatia sangelui in creier, acesta pierzandu-si capacitatea de a-si exercita toate functiile vitale.

Medicii sunt convinsi ca vinovatia nu ii apartine fetei, intrucat aceasta este o intamplare medicala foarte rara. Tanara de 24 de ani a izbucnit in lacrimi cand a aflat despre cele intamplate si le-a spus jurnalistilor de acolo ca nu ii vine sa creada ce s-a intamplat. Parintii, in schimb, o acuza pe aceasta de faptul ca n-a fost suficient de atenta cu copilul lor.

Acesta servea masa cu parintii sai, dupa ce a fost la o intalnire cu iubita sa, iar in timpul mesei a inceput sa aiba convulsii si a murit la scurt timp dupa.

Este al doilea caz de acest fel raportat la nivel mondial, unde o muscatura cauzeaza un atac cerebral. In 2010 o femeie de 44 de ani din Noua Zeelanda a suferit un atac cerebral usor, dupa ce a fost muscata de sotul ei, insa a supravietuit fara nicio urmare serioasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.