In timp ce foarte multi dintre noi nu ar putea supravietui o saptamana fara electricitate sau apa curenta, un argentinian locuieste intr-o pestera de peste 40 de ani.

Pedro Luca, in varsta de 79 de ani, reuseste sa supravietuiasca mancand ceea ce vaneaza si band apa dintr-un parau aflat in apropierea pesterii, arata Daily Mail

"Este cea mai pura si bogata apa", spune el despre sursa sa.

Pedro are si cativa "colegi" de pestera, 11 cocosi si doua capre, care toata ziua cutreiera coasta muntelui si seara se intorc pentru a fi la adapost de pume si alte animale de prada.

Cocosii il trezesc pe argentinian in fiecare dimineata la ora 03:00, iar el incepe ziua pornind un foc in pestera. "Focul este magic", i-a spus el reporterului care l-a intervievat, in timp ce fumul ii umplea pestera.

Pedro Luca a devenit o legenda a locului, iar, uneori, locuitorii din cel mai apropiat oras, San Pedro de Colalao, vin in vizita si ii aduc provizii.

Barbatul are si o mica pensie, in jur de 100-200 de dolari, si merge singur la posta din oras pentru a ridica banii. Tot atunci isi cumpara si lumanari, porumb si uneori si drojdie.

Singurul "gadget" pe care il are este un mic radio pe baterii, dar care merge doar din cand in cand, pentru ca semnalul este slab pe munte.

Si, desi merge in fiecare zi ore in sir pe munte si mai are doar cateva dinti, el nu pare ca are aproape 80 de ani, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.