Potrivit oamenilor de stiinta vizionarea continua a serialelor poate fi foarte periculoasa. Iata la ce riscuri te expui!

Cercetatorii japonezi au descoperit ca persoanele care aleg sa petreaca mai mult de cinci ore zilnic in fata televizorului pentru a urmari serialul preferat se expun riscului formarii unui cheag de sange la plamani, avand cu 70% mai multe sanse de a muri.

De aceea specialistii, recomanda a se opri televizorul dupa fiecare ora pentru a-si intinde picioarele, scrie descopera.ro.

In cadrul unui studiu, cercetatorii de la Universitatea din Osaka au analizat, pe parcursul a 19 ani, programul de vizionare la televizor a 86.000 de barbati si femei. In intervalul mentionat, 56 de persoane si-au pierdut viata din pricina emboliei pulmonara, un cheag de sange la plamani care se dezvolta in urma perioadelor lungi de inactivitate, irelateaza Daily Mail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.