Incredibil 6 Mai 2016 14:46
Motivul pentru care exista gaurile in capacele pixurilor este diminuarea riscului ca cineva sa se sufoce in timp ce inghite un capac, deoarece numeroase persoane au obiceiul sa roada capacele pixurilor, riscand altfel sa inghita obiectele si sa se sufoce, scrie Descopera.

Prin largirea gaurii din partea superioara a capacelor de pix, specialistii companiei BIC au permis cresterea fluxului de aer in interiorul obiectelor, reducand, astfel, riscul ca cel care le inghite sa se sufoce, scrie MEDIAFAX.

"Toate capacele noastre sunt conforme cu standardele internationale de siguranta, care incearca sa reduca la minimum riscul ca cei mici sa inghita aceste obiecte. Unele dintre acestea au o mica gaura in partea superioara, pentru a se alinia masurilor de siguranta existente", sustin reprezentantii BIC, pe site-ul oficial al companiei.

Se estimeaza ca aproximativ 100 de oameni mor anual in Statele Unite, din cauza sufocarii cu capace de pix, conform Descopera.

Si alti producatori au urmat exemplul celor de la BIC, adaugand gauri mai mari in zona superioara a capacelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.