O doamna din Targu Mures a realizat una dintre cele mai inedite plangeri lansate vreodata impotriva administratiei locale.

,,In premiera la Primaria Tirgu Mures: plangere cu pantofi atasati. Am primit numar de inregistrare. Prin prezenta, eu, Maria Cora Muntean, cetatean contribuabil din Tirgu Mures fac urmatoarea:

Plangere

In ziua de 20 aprilie 2016, in jurul orei 17.30, mi-am distrus pantofii circuland pe trotuarul din centrul municipiului Tirgu Mures. Nu este prima data cand, din cauza piscoturilor din care sunt facute unele parti ale trotuarelor, imi zdrelesc tocurile de la pantofi. De asemenea, nu sunt nici prima, nici singura persoana care pateste asta, de aceea consider ca este de datoria mea sa va determin sa gasiti o solutie. Pana cand veti gasi aceasta solutie, va las pantofii pe care ieri i-am incaltat a doua oara si va rog sa gasiti o solutie de despagubire. Eu chiar nu-mi permit sa-mi cumpar zilnic pantofi si nici sa-i folosesc intr-o stare deteriorata. In cazul in care nu veti gasi o solutie, ma voi adresa instantei.
Regret, dar nici macar de complezenta nu pot folosi formula clasica de incheiere prin care sa va asigur de respectul si consideratia mea.", scrie doamna Cora Muntean pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.