Se pare ca Facebook a mai adaugat un filtru la mesajele pe care le poti primi prin intermediul platformei de socializare. E foarte posibil sa aveti mai multe mesaje necitite de la oameni cu care ati fi vrut sa interactionati.

Ar trebui sa va atentionam de la bun inceput ca s-ar putea sa va ia un pic de timp pana veti citi toate mesajele pe care le veti gasi in casuta electronica ascunsa de cei de la Facebook.

Chiar daca suna un pic dubios si nu ati crede ca e adevarat, veti observa de-a lungul acestui articol ca este. La urma urmei, noi suntem aici pentru a ava ajuta pe dumneavoastra sa descoperiti zi de zi cele mai noi stiri si sa nu pierdeti niciun eveniment important!

Daca va imaginati ca vom vorbi despre filtrul aplicat de Facebook in sectiunea mesaje, atunci va inselati. Pe langa acea optiune care va arata mesajele de la persoane care inca nu sunt prietenii dumneavoastra, reteaua de socializare aplica un alt filtru care decide ce mesaje ajung in categoria ,,Message Requests". Din fericire, mesajele alese automat de mecanismul Facebook nu sunt sterse, asa ca le puteti gasi. S-ar putea sa aveti zeci de mesaje pe care nu le-ati vazut si raspuns, asa ca ar fi bine sa incercati.

Pasii pe care va trebui sa-i urmati sunt urmatorii:

1. Intrati in aplicatia de Facebook Mobile si mergeti la meniul ,,Settings". (acesta poate fi gasit jos pentru produsele Apple sau in stanga sus daca folositi Android).

2. Mergeti apoi la meniul ,,People".

3. Dati click pe ,,Message requests".

4. Apoi derulati (scroll) pana la ultimul mesaj din lista, iar acolo veti gasi ,,SEE FILTERED REQUESTS".



5. Apasati pe ,,SEE FILTERED REQUESTS' si vedeti ce mesaje a decis Facebook sa nu va arate.

Acesta e un lucru important de stiut, mai ales pentru cei care folosesc Facebook la munca sau in alte scopuri profesioniste. Daca aveti un magazin sau orice alta afacere, s-ar putea sa va fie de folos in relatia cu clientii sau potentiali parteneri!

Spor la citit mesaje! :)

Pentru varianta in limba engleza dati click aici.

Citeste si:
Dana Roba a revenit la muncă. Make-up artista, mesaj impresionant:...
Dana Roba a revenit la muncă....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.