Localnicii si turistii care se intreaba cum este sa mori si sa reinvii pot incerca un simulator al mortii, o experienta de doua ore intr-un parc de distractii din Shanghai, China, care ofera oamenilor o idee asupra a ceea ce inseamna sa fii incinerat, informeaza Reuters.
Participantilor le sunt oferite intrebari dintr-un scenariu de viata si moarte si in functie de raspunsurile lor, acestia trebuie sa selecteze cine va muri. Cel ales este transportat pe o placa intr-un cuptor de crematoriu iar apoi readus la viata prin deschizatura unui pantec din latex.

"In momentul in care totul este complet negru, sentimentul a fost extrem de realist", a declarat Ji Ruoxing, in varsta de 33 de ani, despre experienta care costa 444 de yuani (68 de dolari).

Fondatorul proiectului Ding Rui a declarat ca lucrat la experienta numita Xinglai, sau "Trezirea" in romana, cu partenerul sau de afaceri timp de patru ani, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.