Un barbat din Statele Unite ale Americii a fost retinut de autoritati din cauza faptului ca nu a returnat o caseta video inchiriata in 2002.

Barbatul a inchiriat o caseta video pe care nu a mai returnat-o din 2002. Mandatul de arestare arata ca a comis o infractiune contraventionala de 200 de dolari, adica aproape 1000 de lei.

Magazinul de unde acesta a inchiriat filmul ,,Freddy got Fingered" s-a inchis intre timp, insa acesta a fost somat sa apara in fata instantei pe data de 27 Aprilie pentru a raspunde la intrebarile autoritatilor, relateaza wsoctv.com.

,,Am fost oprit de politie pentru ca aveam o tripla arsa, insa dupa 25 de minute de asteptare am fost rugat sa cobor din masina", povestise barbatul. ,,Nu stiu cum sa iti spun, dar ai un mandat de arestare pe numele tau din 2002. Aparent ai inchiriat un film si nu l-ai mai returnat niciodata", ii spuse ofiterul barbatului.

Povestea nu a degenerat, insa. Politia l-a lasat sa-si duca fata la scoala si sa mearga la munca pe durata acelei zile, cu conditia ca el sa se predea dupa terminarea programului. Acesta a crezut ca totul se va rezolva la sectia de politie, insa a fost incatusat si bagat in arestul politiei. ,,Am fost pentru prima oara incatusat", marturisea James Meyers.

Actorul principal din film, Tom Green, l-a contactat pe James Meyers si i-a platit amenda de 200$.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.