"Nu as mai fi astazi in viata, daca nu ar fi fost cainele care sa ma opreasca", marturiseste Byron Taylor. Tanarul in varsta de 23 de ani trecea printr-o despartire urata si voia sa-si puna capat zilelor datorita depresiei in care intrase pentru ca i-a fost franta inima.

A incropit o funie cu dublu nod de care sa se foloseasca pentru a se sinucide. Inainte de a recurge la gestul planificat, acesta a coborat pentru a lasa un bilet de adio pentru cei apropiati lui. Din fericire, pana acesta a terminat biletul de adio, cainele sau Geo, un Welsh Bull Mastiff a gasit franghia in camera lui Byron si a distrus-o in bucatele. "Cainii pot simti cand ceva nu e in regula", spune Byron. "Pe langa asta, Geo nu a fost niciodata agresiv, ci mai degraba prietenos si tacut. Nici macar dupa pisici nu latra", continua tanarul.

Suprinderea acestuia a fost cu atat mai mare, cu cat a observat ca Geo nu voia sa dea drumul ramasitelor de franghie din gura si latra incredibil de tare la Byron. In momentul acela tanarul si-a dat seama ca ar face o greseala, daca si-ar pune capat zilelor si, in urma eforturilor depuse de cainele sau, a renuntat la decizie.

Din pacate, in momentul de fata cainele se confrunta cu cateva probleme grave de sanatate. Dupa o vizita la veterinar, a aflat ca Geo are o tumora in creier care se extinde cu rapiditate in restul corpului si nu exista niciun tratament posibil pentru a-i salva viata. Acum Byron are de luat o decizie dificila in privinta prietenului sau.

Tanarul a tinut sa sublinieze ca nu ar mai fi fost astazi in viata, daca nu era cainele care sa-l forteze sa renunte la gestul necugetat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.