Mai multe forme neobisnuite au fost observate de un vanator de OZN din Franta, intr-o fotografie facuta de roverul Curiosity al NASA pe suprafata planetei Marte, iar OZN-istii considera ca in aceste imagini apare un crucifix, relateaza Descopera.

Observatia fost preluata in scurt timp de publicatia UFO Sightings Daily, unde Scott C. Waring explica potentialul religios al observatiei.

"Crucea de pe Marte a fost descoperita de Christian Mace din Franta, iar aceasta observatie este foarte neobisnuita si, probabil, extrem de importanta pentru cititorii religiosi. Crucea este asezata pe o latura a unui deal stancos, astfel incat portiunea inferioara a acesteia nu este vizibila, dar daca roverul ar fi facut vreo fotografie si din alte zone am fi vazut o cruce completa", scrie in articolul sau Waring.

Potrivit lui Waring, in apropierea crucii este un acoperis frumos sculptat, care ar fi cedat la un moment dat. Acest acoperis are bolti sculptate in trei sectiuni subtiri. In apropiere de acesta, roverul NASA ar fi imortalizat si o "Fata", care, potrivit adeptilor teoriei conspiratiei, ar fi apartinut unei sculpturi martiene. Din cate se pare, robotul spatial a trecut peste aceasta "opera de arta", distrugand-o in totalitate, scrie MEDIAFAX.

OZN-istii considera acest gest al NASA un "act lipsit de standarde de etica". "Daca statuia lui David al lui Michelangelo ar fi fost ingropata in intregime, cu exceptia fetei sale, ar fi trecut oamenii peste ea cu ignoranta?", se intreaba Waring in articol.

Potrivit redactorului Scott C. Waring, chiar si pe Pamant oamenii sunt mai curiosi despre necunoscut decat roverul Curiosity, scrie Descopera.

"Cercetatorii NASA par sa isi intocmeasca propriile lor reguli, pe care sa le urmeze, indiferent de standardele de etica si prejudiciul pe care-l pot cauza artei vechi de mii de ani", a concluzionat ufologul Waring.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.