"Deadpool" a impresionat publicul si in special pasionatii filmelor cu super-eroi prin limbajul "colorat" folosit de personajul principal, un justitiar atipic pentru filmele produse in general de Marvel, si efectele speciale.
Ryan Reynolds a reusit imposibilul in "Deadpool". A reusit sa de-a o fata ceva mai umana unui super-erou, iar fanii par sa aprecieze acest gen de personaj si interpretare. "Deadpool" a fost de la lansarea sa din 12 februarie cel mai urmarit film in cinematografe, avand la sfarsitul saptamanii abia incheiate o cifra globala de 235 de milioane de dolari obtinuta din incasari. Efectele speciale ale peliculei sunt incredibile, iar CGMeetup a publicat un clip in care ne este prezentat modul in care acestea au fost realizate.

Deadpool- Efecte speciale



Supranumit "mercenarul cu gura mare", Deadpool obtine, in urma unui experiment militar care dorea sa redea abilitatea de regenerare rapida a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice si telekinezice, rezistenta la droguri si toxine, dar si prelungirea vietii gratie puterilor de refacere ale organismului sau). Acestea vin, insa, si cu unele inconveniente: instabilitatea psihica si un fizic desfigurat, potrivit cinemagia.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.