O companie din New York sustine ca a produs cafeaua cu cel mai mare continut de cofeina din lume, aceasta avand de doua sute de ori mai multa cofeina fata de brand-urile disponibile pe piata, scrie Descopera, citand Mail Online.

Death Wish este fabricata in New York si, in comparatie, cu alte tipuri de cafea, are de 200 de ori mai multa cofeina decat oricare alt brand disponibil pe piata.

Un pachet de cafea, avand o greutate de circa jumatate de kilogram, se vinde la pretul de 19,9 dolari. Continutul este 100% natural, dat fiind faptul ca boabele au fost crescute in mediu organic. Death Wish are o aroma similara cu cea a cafelei Arabica, insa continutul de cofeina este mai mare, deoarece boabele sunt mult mai prajite.

"Am baut o ceasca si am constatat ca aveam atata energie incat parca ma transformasem intr-un fulger, asemenea personajului Flash. Nu este doar cea mai puternica cafea pe care am baut-o pana acum, ea are si o aroma foarte placuta", a declarat unul dintre clientii care au incercat noua bautura, scrie MEDIAFAX.

"Initial, credeam ca nu voi fi atat de puternic, incat sa o pot gusta. Dar, dupa ce am baut, ma simteam foarte energic", sustine un alt client. Death Wish Company ofera clientilor posibilitatea de a-si primi banii inapoi, in cazul in care nu sunt multumiti de cafeaua pe care au cumparat-o.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.