O petrecere de Revelion pentru pensionari, cu mancaruri traditionale, sampanie, vin, apa si suc, dar si cu spectacole de muzica usoara si populara va fi organizata de Primaria Galati, pretul unui bilet fiind de 50 de lei.

Primaria Galati a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, ca va organiza, la Patinoarul ”Dunarea”, o petrecere de Revelion pentru pensionari - "Revelionul Pensionarilor 2015”.

Meniul de la petrecere este compus din aperitive traditionale, sarmale in foi de varza si friptura de porc si pui, cu garnitura si salata, vin, sampanie, apa minerala si bauturi racoritoare, iar programul artistic va fi asigurat de orchestra de estrada a Teatrului Muzical ”Nae Leonard”, trupa ”Experience”, ansamblul de muzica si dansuri populare ”Nazdravanii”, Teodor Munteanu, Alexandru Jula si Vali Boghean Band, din Republica Moldova. Din programul artistic nu vor lipsi nici traditiile si obiceiurile de Anul Nou, se precizeaza in comunicat.

Biletele pentru petrecerea pensionarilor vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, la Teatrul Muzical ”Nae Leonard” din Galati. Pretul unui bilet este de 50 de lei, insa la petrecere pot participa doar pensionarii cu venituri maxime lunare de 1.200 de lei. Pentru achizitionarea tichetelor pentru petrecerea de Revelion, pensionarii trebuie sa prezinte cel mai recent cupon de pensie, in original si copie.

La "Revelionul Pensionarilor 2015” sunt disponibile aproximativ 800 de locuri. Evenimentul, organizat de Primaria municipiului Galati si Teatrul Muzical ”Nae Leonard”, este finantat integral din sponsorizari si vanzarea biletelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.