Un numar de 464 de persoane, dintre care cele mai multe erau deghizate in varcolaci, au urlat la Luna timp de peste un minut, sambata seara, in comitatul Bedfordshire din Marea Britanie, si au stabilit astfel un nou record mondial Guinness, informeaza Reuters.

Cei 464 de "urlatori la Luna" s-au reunit la Mead Open Farm, un parc de distractii ce are ca tema centrala Halloween-ul, si au reusit sa stabileasca un nou record mondial.

Precedentul record - 296 de persoane care au urlat la Luna timp de 1 minut - fusese stabilit in Statele Unite de studentii de la Universitatea St. Cloude din Minnesota, in anul 2013.

"Motivul pentru care am ales tema urletului de varcolac este evident, pentru ca principala noastra atractie se numeste «The Howl» (urletul, n.r.)", a declarat Matt Heast, directorul parcului de distractii Mead Open Farm.

Halloween (o abreviere pentru "All Hallows' Evening") este o sarbatoare de origine celtica, preluata de multe popoare din lumea occidentala si nu numai. Halloween-ul se celebreaza in noaptea de 31 octombrie, precedand sarbatoarea crestina Ziua tuturor sfintilor de pe 1 noiembrie, scrie MEDIAFAX.


Sursa video: YouTube/ odn


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.