Unul dintre cele mai mari si impunatoare centre comerciale din lume va fi n luna noiembrie in Abu Dhabi.

Yas Mall are o suprafata de 235.000 de metri patrati, iar in interior vizitatorii se pot bucura de fantani arteziene, ecrane publicitare uriase si lifturi incapatoare, scrie CNN, citati de MEDIAFAX. Centrul comercial va avea peste 400 de magazine si va fi al doilea ca dimensiune din Emiratele Arabe Unite (dupa Dubai Mall, cu o suprafata de 502.000 metri patrati).

”In ultimii cinci ani, Dubai Mall a devenit o destinatie in sine. Abu Shabi nu are o astfel de destinatie. Are nevoie de ea si speram ca Yas Mall va realiza acest lucru”
, a declarat Al Mubarak, CEO al Aldar properties, dezvoltatorul proiectului.

Mallul Este ultima parte a proiectului Yas Island, o destinatie de vacanta in valoare de 40 de miliarde de dolari pe coasta Abu Shabi. Insula Yas a fost inaugurata in 2009 si include un circuit de Formula 1, un parc acvatic, dar si un parc de distractii unde se afla cel mai rapid roller coaster de pe planeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.