Astronautii Mike Hopkins si Rick Mastracchio au realizat un film cu imagini inedite din spatiu focusate pe anumite zone de pe Terra.





Ei au filmat diferite zone ale globului si orase celebre, in timp ce se aflau in interiorul ”Cupolei” de pe Statia Spatiala Internationala, un modul de observatie care a devenit unul dintre locurile preferate ale celor aflati in spatiu, scrie Huffington Post, citati de MEDIAFAX.

Cei doi astronauti arata diferite zone ale Pamantului si vorbesc despre orasele si obiectivele pe care le-au vizitat si despre amintirile pe care le au din acele locuri.

Printre locurile aratate de catre Mike Hopkins si Rick Mastracchio se afla ”cizma” Italiei, Sicilia, vulcanul Etna, Grecia, San Francisco, Houston, Chicago, New York, imaginile filmate de cei doi repreentand o adevarata lectie de geografie inedita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.