Un barbat din Italia a gasit gasit cinci perle in stridiile pe care le-a comandat intr-un restaurat din Salerno.
Giuseppe Di Bianco, angajat al Postei italiene, a rezervat o masa la un restaurant bine cotat din centrul orasului Salerno, la jumatatea lunii august, cerandu-i chelnerului sa ii serveasca sampanie si doua portii de stridii, pentru a o impresiona pe iubita sa.

Perlele valoreaza 2000 de euro

Intrucat nu mai avea nicio stridie in stoc, proprietarul restaurantului s-a deplasat in mare graba la o pescarie din apropiere pentru a se aproviziona, insa aceasta mai avea doar trei. Giuseppe Di Bianco a trebuit sa se multumeasca cu cele trei stridii, care erau destul de mari. Insa, imediat dupa ce a deschis-o pe prima, a descoperit in ea trei perle. Celelalte doua stridii contineau si ele fiecare o perla.

A doua zi de dimineata, italianul a mers la un prieten bijutier, care a evaluat valoarea celor cinci perle la aproximativ 2.000 de euro, potrivit Corriere del Mezzogiorno.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.