Cinci barbati au fost machiati pentru prima oara, iar experienta si reactiile lor comice au fost inregistrate pe camera si editate intr-un videoclip.

"E cumva lipici? Ce faci acolo?" intreaba nedumerit unul dintre "cobai" cand artistul make-up profesionist se apropie de el cu un mascara, scrie dailymail.co.uk, citat de MEDIAFAX.

Noua experienta incepe aparent inofensiv pentru cei cinci, in timp ce li se aplica fond de ten doar pe jumatate de fata. "E ca un masaj", spune unul dintre ei.

"E ca o versiune mai putin dureroasa a mersului la dentist", spune altul, in timp ce un al treilea se plange ca i se pare ca devine "mai scarbos".

Adevarata provocare apare cand cei cinci sunt confruntati cu experienata machiajului la ochi pentru prima oara.

"Vad pensula in ochiul meu si vreau doar sa ma dau afara din calea ei", exclama unul dintre ei, ferindu-se de instrument.

"E cu siguranta ciudat", spune un altul. "Pot sa spun doar, ca sa se stie, ca nu ma mai simt bine in pielea mea?"

"De fiecare data cand privesc in sus, trebuie sa imi deschid gura", observa un barbat, in timp ce altul are senzatia ca timp de 10 minute cineva l-a impuns insistent in ochi.

In momentul in care trebuie sa priveasca propria transformare in oglinda, reactiilea variaza de la fascinatie la groaza. "Vai, cred ca arat ca matusa mea", spune unul dintre barbati, in timp ce altul se minuneaza de cat de mult poate machiajul sa ii altereze trasaturile.

Oricat de ciudat li s-ar putea parea, un studiu recent a descoperit ca barbatii care frecventeaza site-urile matrimoniale sunt de trei ori mai predispusi sa contacteze femei care poarta machiaj in fotografiile lor.

"Daca barbatii ar trebui sa se machieze ca sa faca sex, probabil ca ar face-o", se gandeste unul dintre barbati.

"Am invatat ca este o mare povara", a fost concluzia altuia in legatura cu intregul proces de machiat.

Citeste si:
Gecile pentru bărbați: 3 tendințe pentru sezonul rece
Gecile pentru bărbați: 3...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.