Barbatii incep sa devina invizibili din punct de vedere sexual pentru femeile mai tinere de la varsta de 39 de ani, moment din care incep sa fie perceputi mai curand ca figuri paterne decat ca sex-simboluri,

Intr-un sondaj efectuat de Crown Clinic din Manchester, 52% dintre persoanele intervievate au declarat ca barbatii incep sa fie mai putin atragatori pe masura ce se apropie de varsta de 40 de ani, precizand ca acest lucru se intampla ca urmare a unui cumul de factori, care nu au neaparat legatura cu varsta.

Printre factorii mentionati cel mai frecvent se numara parul grizonant si aparitia barbiei duble.

Sase din zece femei (62%) considera ca majoritatea barbatilor cu varsta de peste 30 de ani sunt deja implicati intr-o relatie si nu merita sa mai incerce sa ii abordeze, atata MEDIAFAX.

Totodata, 54% dintre respondenti - atat barbati, cat si femei, au afirmat ca semnul cel mai clar al faptului ca un barbat a devenit invizibil il reprezinta acela ca nu mai este abordat in vederea flirtului sau nu mai atrage privirile admirative ale femeilor.

Al doilea factor in ordinea relevantei l-a reprezentat parul grizonant, selectat de 37% dintre persoanele care au participat la sondaj. Celelalte semne ca un barbat si-a pierdut din atractivitate il reprezinta barbia dubla, inceputul de chelie si dantura neingrijita.

"Varsta de 40 de ani este varsta critica la care cei mai multi barbati se gandesc sa treaca printr-o interventie de implant de par", a declarat un purtator de cuvant de la Crown Clini


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.