O fotografie realizata de roverul Curiosity pe planeta Marte, in care se observa o lumina neidentificata, a aprins imaginatia internautilor din lumea intreaga.

Posibilitatea existentei vietii si a apei pe Marte alimenteaza fantasmele oamenilor de multa vreme, informeaza nouvelobs.com. Acestor conjucturi li se adauga de acum si o lumina ciudata, despre care internautii au vorbit foarte mult, marti, in presa internationala si pe internet.

Houston Chronicle, un cotidian generalist american, isi pune intrebari in legatura cu natura acelei surse luminoase ce a fost captata de o camera de la bordul roverului american Curiosity.

Fenomenul a fost reperat de Scott C. Waring, care administreaza site-ul UFO Sightings Daily, ce a difuzat in premiera aceasta imagine pe 6 aprilie.

"O sursa de lumina artificiala a fost vazuta in aceasta saptamana, in aceasta fotografie realizata de NASA, care arata ca lumina este indreptata spre cer si provine de la sol. Acest lucru ar putea sa indice faptul ca exista o viata inteligenta subterana care utilizeaza lumina la fel cum o facem noi", a afirmat Scott C. Waring.

Aceeasi imagine a fost publicata si pe site-ul Jet Propulsion Laboratory (JPL), care supravegheaza misiunile spatiale ale NASA fara echipaj uman la bord, mai ales cele de pe Marte. Acea sursa de lumina a fost fotografiata pe Marte de robotul american Curiosity pe 3 aprilie.

Restul este invaluit in mister, iar NASA nu si-a precizat deocamdata punctul de vedere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.