O femeie din Ohio, SUA, are o dependenta cat se poate de bizara. Brittoni, in varsta de 22 de ani, nu se poate abtine sa nu manance farduri de pleape, chiar daca chimicalele din produsele cosmetice respective ii deterioreaza inima in fiecare zi.

Tanara a marturisit in cadrul emisiunii "My Strange Addiction" ca a capatat acest obicei atunci cand avea noua ani si mananca in jur de 15-20 de produse pe zi. Explicatia este simpla. Ea sustine ca frumusetea trebuie sa vina din interior.

"E ca si cum ai pofti la bomboane. Imi plac fardurile albe, bej si gri. Cand ma duc la cumparaturi, imi place sa le gust inainte sa le iau. Ma uit sa nu ma vada nimeni si le ling. Nu vreau sa cumpar ceva fara sa pot sa mananc mai tarziu", a spus Brittoni.

Fardurile, care contin mai multe substante toxice ii afecteaza din pacate foarte tare starea de sanatate. Chiar si asa, tanara refuza cu orice pret ajutorul specializat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.