Profesorul universitar american Robert Lanza spune ca detine dovada care confirma existenta vietii dupa moarte, iar aceasta ar proveni din universul fizicii cuantice.

Potrivit profesorului american Robert Lanza, teoria biocentrismului - cunoscuta si sub denumirea "teoria totului" - sustine ca viata, asa cum este ea conceputa de oameni, reprezinta doar o iluzie, scrie MEDIAFAX.

Conform acestui cercetator, constiintele oamenilor creeaza universul si nu invers si, de indata ce oamenii vor accepta faptul ca spatiul si timpul sunt doar "instrumente ale mintilor noastre", nici moartea nu va mai putea sa existe "in niciun sens real".

"Credem ca viata este doar o activitate a carbonului si un amestec de molecule - traim o vreme si apoi putrezim in pamant", a scris cercetatorul american pe site-ul sau.

Robert Lanza, profesor la Wake Forest University School of Medicine din Carolina de Nord, este de parere ca oamenii cred in moarte intrucat "au fost invatati ca vor muri" sau, mai exact, "constiintele oamenilor asociaza viata cu trupurile noastre, iar noi stim ca trupurile mor".

Teoria sa, cea a biocentrismului, sustine faptul ca moartea ar putea sa nu fie un punct terminal, asa cum este considerata ea de oameni. Biocentrismul, cunoscut si sub numele "teoria totului", provine din termenul grecesc "centrul vietii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.