O adolescenta din Rusia si-a scos virginitateala licitatie pe siteul 24au.ru.

"Am mare nevoie de bani si prin urmare imi voi vinde lucrul pe care il am cel mai de pret", a scris fata de 18 ani care foloseste numele "Shatuniha".

"Pot sa vin la un hotel din piata Predmostnaya cu un certificat care sa-mi demonstreze inocenta", a mai precizat fata.

Licitatia a fost inceput pe 30 octombrie cu pretul de 800.000 de ruble (24.600 dolari). Dupa doar o zi, cineva a licitat 900.000 de ruble (27.700 de dolari) pentru ocazia de a fi primul iubit din viata ei.

In cu totul alta parte a lumii, o alta persoana care se afla intr-o situatie financiara precara a decis sa-si sacrifice ceva pretios: un testicul. Mark Parisi din Las Vegas va primi 35.000 de dolari pentru unul dintre testiculele sale.

Acesta s-a inscris intr-un experiment medical. In cadrul experimentului, un testicul va fi inlocuit cu unul artificial. Parisi este un zgarcit renumit care in ultimii 10 ani a economisit 150.000 de dolari participand la tot felul de studii si experimente medicale, scrie Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.