O firma Romania realizeaza diamante din ramasitele cainilor morti. Este vorba despre o tehnologie patentata de zeci de ani de rusi.

O astfel de podoaba ajunge sa coste pana la 5.000-6.000 de euro.

Furnizorul bijuteriilor este chiar patronul singurului cimitir pentru animale din tara noastra, care spune ca, in strainatate, transformarea cainilor in diamante si chiar a oamenilor decedati este ceva normal.

Diamantele sunt realizate din cenusa, penele sau parul unui animal de companie, iar perioada de realizare este de sase pana la opt luni de zile.

"In natura, un diamant se formeaza in sute de ani. Noi facem prelevarea, incinerarea si obtinerea cenusii la calitatea solicitata, transportul la firmele care le pot produce si de acolo dureaza pana creste si iese diamantul. (...) Pretul unui diamant pleaca de la 2.000-3.000 de euro si ajunge la 5.000-6.000 de euro", a declarat patronul cimitirului de animale Laurentiu Neghina, citat de evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.